3 روش موثر برای احیای باتری موبایل
شاید برای شما پیش آمده باشد که باتری موبایلتان کیفیت و کارایی خود را از دست داده باشد. با استفاده از چند روش میتوانید به احیای باتری موبایل کمک کنید.
- تمیز کردن پینها
اگر به دقت به لبه باتری گوشی خود نگاه کنید، مجموعه کوچکی از پینهای طلایی رنگ را مشاهده خواهید کرد. این پینها وظیفه مهمی بر عهده دارند؛ آنها راه ارتباطی بین باتری و گوشی هستند و امکان انتقال انرژی الکتریکی را فراهم میکنند. شما با تمیز کردن این بخش میتوانید به راحتی موبایل خود را احیا کنید، درواقع یکی از روشهای احیا تمیز کردن پیشهای طلایی روی باتری است.
- پوشاندن درزها
یکی دیگر از روشهایی که برای احیای باتری موبایل انجام میشود، پوشاندن درزهای باتری است. برای اینکار میتوانید از چسب نواری استفاده کنید که به طور محکم درزهای باتری و فریم را بپوشانید تا درزها کیپ شوند.
- فریز کردن باتری
فریز کردنباتری هم یکی از روشهایی است که همیشه مورد استفاده قرار میگیرد. کاهش دمای محیط منجر به انقباض قابل توجه پوشش لیتیومی و میکروساختار الکترولیتی باتری و همچنین کاهش محسوس انرژی جنبشی ذرات درون آن میشود. این شرایط، احتمال وقوع پدیده نشت الکتریکی را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
باتری گوشی خوابیده به چه معناست؟
اصطلاحی که معمولا برای ضعیف شدن باتری موبایل به کار میرود، خوابیدن باتری گوشی است. این اصطلاح به معنای از دست دادن توانایی باتری برای تامین انرژی مورد نیاز موبایل است. درواقع قادر نیست مانند سابق عملکرد موبایل را بهبود ببخشد. با این حال ممکن است با علائمی مانند، خاموش شدن ناگهانی موبایل، کاهش مدت زمان شارژ و یا گرم شدن بیش از حد موبایل مواجه شوید.
البته راهکارهایی برای احیای باتری موبایل وجود دارد که میتوانید با کمک آنها به راحتی موبایل خود را روش کنید. اما خب مشکل اصلی میتواند از خود باتری و ضعیف شدن آن باشد که بهتر است باتری جدیدی را خریداری کنید. استفاده طولانی مدت از موبایل، بازیهای سنگین بر عمر و عملکرد موبایل تاثیر منفی میگذارد. برخی از تنظیمات اشتباه و یا داشتن برخی از برنامهها ممکن است به مرور باتری را ضعیف کند.
برای حفظ کیفیت باتری موبایل بهتر است که به دمای اطراف خود توجه داشته باشید. دمای بیش از حد مخصوصا در تابستان ممکن است به باتری موبایل آسیب برسد. بنابراین بهتر است که از قرار دادن موبایل در معرض نور خورشید جلوگیری کنید و حتما برای شارژ کردن باتری از شارژهای اورجینال استفاده کنید که دیگر نیاز به احیای باتری موبایل نداشته باشید.
چگونه به باتری گوشی شوک دهیم؟
برای شوک دادن به موبایل در ابتدا باید نوع باتری که موبایل دارد را بشناسید. ازجمله نیکل کادمیومی، نیکل هیدرید فلز و لیتیوم یونی باتری هستند که برای موبایل مورد استفاده قرار میگیرند. هرکدام از این باتریها دارای مزایا و معایبی هستند و طول عمر خاصی برای استفاده دارند. شوک دادن برای باتری در مواقع خاص زیر نظر متخصص این حوزه باید صورت گیرد. درواقع هرنوع باتری را نمیتوان شوک داد و دوباره از آن استفاده کرد.
در ابتدا برای شوک دادن باید میزان عملکرد و نوع خرابی باتری را بشناسیم. ولتاژ باتری باید به خوبی بررسی شود و سپس در صورت لزوم شوک داده شود. شوک دادن به باتری یکی از راهکارهای مهم احیای باتری موبایل است. اما یکی از رایجترین روشها برای شوک دادن و یا احیا کردن منجمد کردن باتری است. باتریهای نیکل کادمیومی و نیکل هیدریدی از جمله باتریهایی هستند که میتوان آنها را فریز کرد.
فریز کردن به این باتریها کمک میکند تا بتوانند ظرفیت خود را بازیابی کنند. فریز کردن باعث میشود که الکترونها آزاد شوند و جریان الکتریسته کاهش پیدا کند و باتری سریعتر تخلیه شود. برای باتریهای لیتیومی از شوک دادن با ولتاژ بالا استفاده میشود. این روش البته بسیار خطرناک است که حتما ایمنی باید در آن رعایت شود و حتما باید متخصص این حوزه به شوک دادن باتری و یا احیای آن اقدام کند.
انواع روشهای شوک دادن به باتری گوشی را بشناسید!
به منظور وارد کردن شوک به باتری گوشی، استفاده از تجهیزات تخصصی و زیر نظر متخصص، بهترین و ایمنترین روش است. ایمنترین روش برای شوک دادن به باتری گوشی، استفاده از دستگاههای مخصوص توسط متخصص است. در این روش، ابتدا ولتاژ باتری اندازهگیری میشود. اگر ولتاژ کمتر از 3.7 ولت باشد، دستگاه به صورت خودکار فرآیند شوکدهی را آغاز میکند.
در این مرحله، ولتاژ منبع تغذیه روی 7.5 ولت تنظیم شده و جریان به تدریج افزایش مییابد. در این مرحله، باید سیم سیاه (منفی) منبع تغذیه را به قسمت منفی باتری متصل کنیم. سیم قرمز (مثبت) منبع تغذیه را به هیچوجه به قسمت مثبت باتری وصل نکنید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا ولتاژ باتری به 3.7 ولت برسد. پس از رسیدن به ولتاژ مورد نظر، باتری را به شارژر گوشی وصل کنید و منتظر بمانید تا چراغ شارژر خاموش شود و باتری به طور کامل شارژ شود.
همچنین یکی دیگر از روشهای رایج برای احیای باتری گوشی، شارژ و تخلیه کامل آن است. وقتی گوشیتان زود شارژ خالی میکند، این روش میتواند به آن جان تازهای ببخشد. برای انجام این کار، ابتدا باید باتری گوشی را کاملاً تخلیه کنید تا دستگاه خاموش شود. سپس گوشی را به شارژر وصل کرده و به مدت ۴۸ ساعت بدون وقفه به شارژ متصل بگذارید.
آیا شوک دادن به باتری نیاز به تخصص خاصی دارد؟
برای شوک دادن به باتری و یا احیای باتری موبایل نیاز است که حتما از یک متخصص در این حوزه کمک بگیریم. برای شوک دادن از ابزار و روشهای خاصی انجام میشود که قطعا در خانه نمیتوان از آن روشها بهره برد. معمولا این کار در کارگاههای مخصوص انجام میگیرد که افراد متخصص به صورت تخصصی در شرایط خاص به احیای باتری میپردازند. همچنین شوک دادن به باتری همیشه جوابگوی نیازما نخواهد بود.
در واقع همیشه از این روش استفاده نمیشود. همانطور که گفته شد باتریهای موبایل دارای ویژگیهای خاصی هستند بعضا شاید نتوان آنها را احیا کرد. اما با استفاده از روشهای دستی و یا خرید باتری سامسونگ ، شیائومی ، اپل و… به صورت اورجینال میتوان از عملکرد موبایل رضایت بهتری داشت. بهترین کار کسب اطلاعات در این زمینه و مشاوره گرفتن از کارشناسان این حوزه است. ما در فروشگاه باتری اورجینال انواع مختلفی از باتریها را با تنوع بالا و با ضمانت اصالت کالا با قیمتهای مناسب در اختیار کاربران قرار میدهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما درارتباط بوده و برای تهیه این محصولات از طریق بخش محصولات سایت ما اقدام کنید.